Tanımlar

Üç tür Fyrebox kullanıcısı vardır: Sahip, Yönetici ve Bilgi Yarışması Oluşturucu.

Yöneticiler , Hesap sayfasındaki sekmelerin çoğuna erişebilir ve tüm kullanıcıları etkileyecek bir Fyrebox hesabında değişiklikler yapabilir.

Yöneticiler gibi Sahipler , Hesap sayfasının tüm sekmelerine erişebilir. Yöneticilerden farklı olarak, Sahipler, Yönetici alanındaki Abonelik, Adres, diller, Fatura sayfalarına erişebilir.

Quiz Makers sadece e-posta adreslerini ve şifrelerini değiştirebilir. Quiz Makers üyeleri, diğer kullanıcıları etkileyen bir Fyrebox hesabında değişiklik yapamaz. Sınavlar oluşturabilir / düzenleyebilir / silebilir

Kullanıcıların İzinleri

Sahip: Tüm erişim ve izinler. Yönetici olarak aynı izinlerle, bu kullanıcı Hesap sayfasındaki Abonelik, Adres ve Fatura sayfalarına erişebilir, kullanıcılar oluşturabilir, düzenleyebilir ve silebilir.

Yönetici: Tüm Sınav Makrosu izinlerine ek olarak, bir Plan, Plan, Ayarlar, Kullanıcılar ve Faturalar sayfaları hariç Fyrebox Hesabı sayfasının sekmelerinin çoğuna erişebilir. Yöneticiler, tüm kullanıcılar tarafından görülebilen değişiklikler yapabilir. Yöneticiler üçüncü taraf yazılımları ile entegre olabilir.

Sınav Yapıcılar:

  • Sınav Oluştur / Düzenle / Sil
  • Erişim İstatistikleri
  • Erişim Teklifleri

Sınav yapanlar şunları yapamaz:

  • erişim hesabı API anahtarları
  • hesap ayarlarını değiştir
  • üçüncü taraf yazılımı ile entegre

Bir kullanıcının izinlerini Hesap> Kullanıcılar'da değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı yönetimi

Yalnızca Sahipler diğer kullanıcılara değişiklik yapabilir.

Sahipler, Hesap> Kullanıcılar'da kullanıcı ekleyebilir, silebilir ve yönetebilir.

Bir kullanıcı eklemek için Hesap sayfanıza gidin ve Kullanıcılar sekmesine tıklayın, ardından “Kullanıcıyı Davet Et” seçeneğini seçin. Kullanıcıların Adını ve E-postasını girin, ardından “Kullanıcıyı Davet Et” i tıklayın. Bu yeni kullanıcıya bir davetiye e-postası gönderecektir.

Bir kullanıcıyı silmek için Hesap> Kullanıcılar'a gidin, ardından silmek istediğiniz kullanıcının yanındaki satırdaki "Sil" e tıklayın ve silme işlemini onaylayın.

Bir kullanıcı rolünü veya bildirim ayarlarını değiştirmek içinHesap> Kullanıcılar'a gidin, düzenlemek istediğiniz kullanıcıyı seçin, Rol'ü tıklayın ve yeni rolü seçin. Kullanıcı, çıkış yapması ve tekrar güncellenmesi için tekrar giriş yapması gerekecek